MUŠKARAC TEŠKO POVREDIO ŽENU KOD VALJEVA: Napao je sekirom pa pobegao
Hitna pomoć, Foto: RINA

NASILJE

MUŠKARAC TEŠKO POVREDIO ŽENU KOD VALJEVA: Napao je sekirom pa pobegao

Nakon verbalne rasprave napao je sekirom posle čega je pobegao, a nekoliko časova kasnije se predao policiji

Objavljeno: 10:08h

Zbog sumnje da je počinio krivično delo teško ubistvo u pokušaju, valjevska policija je uhapsila S.M. (33) iz Kotešice kod Valjeva, saznaje nezvanično N1.

On je bivšoj partnerki M.B. (36) iz Valjeva, u noći između 10. i 11.maja, sekirom zadao više udaraca u glavu i naneo joj teške telesne povrede. Ona je u teškom stanju prebačena u Beograd.

Prema nezvaničnim informacijama, napad se dogodio u kući M.B. u koju je S.M. nasilno ušao tako što je razbio staklo na prozoru. Nakon verbalne rasprave napao je sekirom posle čega je pobegao, a nekoliko časova kasnije se predao policiji.

Kako N1 nezvanično saznaje, osumnjičenom je od septembra prošle godine, postupajući po Zakonu o sprečavanju nasilja u porodici, u više navrata izrečena hitna mera privremene zabrane da kontaktira i da prilazi bivšoj partnerki. Prekršajni sud u Valjevu izricao mu je kazne zatvora, u trajanju od sedam i od deset dana i mere zabrane prilaska u trajanju od po tri meseca.

Prošle godine je protiv S.M. bila podneta i krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti. Početkom ove godine Osnovni sud u Valjevu izrekao mu je hitnu meru privremene zabrana da kontaktira žrtvu nasilja i prilazi joj.

Bonus video:

37:42

JEZIVO SVEDOČENJE JELENE IVKOVIĆ KOJA TVRDI DA SU JOJ UBILI DETE: Proživela akušersko nasilje, dete umrlo usled oštećenja mozga

(Espreso / n1 / Milena Kuzmanović / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.